Begynderhold

Nytårsforsæt?

BLIV LØBER MED AAM!

Så er det atter blevet tid til opstart af Aalborg Atletik & Motions begynder-løbehold! Vel nok det løbetilbud, der gennem årene har fået flest løbere i gang i Aalborg.

Begyndertræning.jpg

Tirsdag den 11. januar er dagen, hvor endnu et kuld af uprøvede løbere – og gengangere fra foregående år, der bare MÅ være med igen, fordi det er så hyggeligt – starter træningen op. I tillæg afholdes umiddelbart efter træningen, ca. kl. 19.30, et lille informationsmøde om træningsforløbet.

 

Holdet træner frem mod sommerferien, og der er mulighed for i slutningen af forløbet at deltage i fx Royal Run eller Alt for damernes Kvindeløb, hvis du køber et startnummer. Begge motionsløb har 5 km-distancer, der erfaringsmæssigt er passende mål for dig, der starter op med holdet, og til en begyndelse måske bare kan løbe nogle få hundrede meter.

 

Holdet ledes af vores superdygtige og meget erfarne løbetrænere Karin og Torkild, som tilrettelægger træningen så ALLE kan være med og med et stort fokus på at undgå skader. Ikke mindst af hensyn til at undgå skader, suppleres fællestræningerne med styrke- og smidighedsøvelser, men det er også socialt og motiverende.

I starten træner vi sammen på holdet hver tirsdag og torsdag kl. 18.30. Senere bliver det også muligt at træne i weekenden.

 

Du er velkommen til at komme og prøvetræne 2-3 gange inden du bestemmer om du vil være en fast del af holdet. For fortsat at deltage skal du melde dig ind i klubben her. Vælg Motionist og holdet Motion.

 

Medlemskabet koster 500 kroner hvert halve år samt et engangsbeløb på 300 kroner, for hvilket du får en lækker Fusion klubtrøje.

 

Mødested: Pladsen mellem klubhuset og Skovdalen Atletikstadion – vi står klar med skilte, du kan ikke misse os!

 

Har du spørgsmål, så send en mail til karin.moeller@mail.dk, ring på tlf. 40 21 50 96 eller tjek ind på Facebookgruppen "Bliv løber med AAM". På Facebookgruppen kan du også finde seneste nyt, hvis der som følge af udviklingen i coronasituationen skulle ske ændringer.