𝐂𝐎𝐑𝐎𝐍𝐀-𝐑𝐄𝐒𝐓𝐑𝐈𝐊𝐓𝐈𝐎𝐍𝐄𝐑 𝐈 𝐊𝐋𝐔𝐁𝐇𝐔𝐒𝐄𝐓 𝐈 𝐒𝐊𝐎𝐕𝐃𝐀𝐋𝐄𝐍

Kære medlemmer! Vi har måttet skærpe corona-restriktionerne i Skovdalen betydeligt jf. sundhedsmyndighedernes seneste retningslinjer. Pga. de mange brugere og indretningen i Skovdalen, har vi endda været nødt til at stramme dem en smule yderligere for at sikre, at vi kan håndtere dem. Vi har haft besøg af politiet, som fremover jævnligt vil kikke forbi og kontrollere forholdene. Vi risikerer store bøder, dårlig omtale og at sprede smitte, hvis ikke vi overholder reglerne. Hvis bestyrelse, trænere og personale vurderer, at vi ikke formår at overholde nedenstående regler, må vi lukke Skovdalen helt.

𝐁𝐞𝐠𝐫æ𝐧𝐬𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫: • Omklædningsrummene afspærres indtil videre. • Mulighederne for at tappe koldt drikkevand samt lave kaffe og te i cafeteriet fjernes. • Køkkenet må kun benyttes af personale samt udvalg og bestyrelsen.

𝐑𝐞𝐠𝐥𝐞𝐫: • Der skal bæres mundbind når man opholder sig indendørs i Skovdalen. Mundbind må kun tages af i selve træningssituationen. Personalet må arbejde uden mundbind, når de er på kontoret. • Der er døgnet rundt en begrænsning på max 20 personer i underetagen (og højst 10 i hvert af de to rum – hhv. cardio og vægtrum) og max 15 personer i overetagen. Der gælder IKKE særlige regler for unge under 21 år.Gangarealer, toiletter, foyer o.l. tæller IKKE som rum og opholder mig ser i et gangareal eller andre steder i Skovdalen tæller man med på etagen.UNDTAGELSER: Det er tilladt ifm. med et udendørs træningspas at gå ind for at benytte toilettet (evt. kø etableres udenfor ved nærmeste indgang!) samt for at hente eventuelle redskaber o.l. uagtet antallet af personer i underetagen. • Kommer man i Skovdalen og er der ikke plads, må man vente udenfor til en anden bruger forlader faciliteten. • Træningsfaciliteterne i underetagen er forbeholdt atletikgrupper under ledelse af en træner hverdage 16.30-20 og weekender 10.30-13.30. UNDTAGELSE: Atletikmedlemmer fra 18 år må også benytte faciliteterne i dette tidsrum – dog kun hvis der er plads (under 10 personer i lokalet) og – i tilfælde hvor der er gruppetræning – kun hvis gruppetræneren giver lov.

𝐇𝐔𝐒𝐊 𝐀𝐋𝐓𝐈𝐃 𝐀𝐓 𝐒𝐏𝐑𝐈𝐓𝐓𝐄 𝐇Æ𝐍𝐃𝐄𝐑 𝐕𝐄𝐃 𝐀𝐍𝐊𝐎𝐌𝐒𝐓 𝐎𝐆 𝐀𝐅𝐒𝐏𝐑𝐈𝐓 𝐑𝐄𝐃𝐒𝐊𝐀𝐁𝐄𝐑, 𝐌𝐀𝐒𝐊𝐈𝐍𝐄𝐑 𝐌𝐕. 𝐅Ø𝐑 𝐎𝐆 𝐄𝐅𝐓𝐄𝐑 𝐁𝐑𝐔𝐆Vi håber på jeres forståelse – vi VED ovenstående er firkantet, træls og begrænser os alle i vores træning og sociale liv. Vi glæder os uendeligt meget til igen at kunne åbne Skovdalen på normal vis! Venlige og bestemte hilsner AAMs bestyrelse

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle