Egenbetaling Atletik

Kære Atletikmedlemmer og U/12-medlemmer!

Klubbens økonomi er desværre voldsomt udfordret i 2021, hvis ikke vi får lov til at afholde et af de store arrangementer, hvor vi normalt tjener anseelige beløb til klubkassen (Royal Run og/eller DHL-stafetten). Det ved vi endnu ikke om vi gør, og derfor gælder følgende indtil eventuel anden udmelding kommer;

Alle atleter selv skal betale startpenge til stævner samt selv betale for transport, forplejning, overnatning og øvrige udgifter forbundet med stævnedeltagelsen.Undtaget herfra er større holdmesterskaber som DT og DTU, hvortil der ikke skal betales individuelle startpenge og hvortil klubben arrangerer fælles transport, samt interne stævner.

Vi ved det er surt og træls, men bestyrelsen bliver nødt til at handle ansvarligt og tage de nødvendige forholdsregler i en usikker økonomisk situation.

Vi har en målsætning om at ophæve ovenstående krav om egenbetaling så snart den økonomiske situation ændrer sig til det bedre.

Med ønsket om et godt nytår og en snarlig tilbagevenden til mere normale tilstande. På vegne af Bestyrelsen, Thomas Nolan

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle