top of page
BANEBOOKING

Bookingbetingelser

Skovdalen Atletikstadion er et stadion med offentlig adgang.

 

Atletikklubbens træningstider er 16.30-19.30 i hverdage, og i disse tidsrum er banen forbeholdt klubberne Aalborg AM, Aalborg Triatlon og I.H. Aalborg. Derudover bliver stadion jævnligt udlånt til stævner og idrætsdage og i denne forbindelse kan stadion også være lukket for andre.

 

Skolebookinger o.l.:

Aalborg AM varetager bookinger af Skovdalen og vi opdaterer bookinger i kalenderen

Aalborg AM registrerer ønsker for brug af stadion, men vi kan ikke håndhæve eksklusiv adgang til anlægget ud over stævner og atletikdage.

 

En stadionbooking til idrætstimer og lignende er således ingen garanti for, at man har anlægget alene, medmindre man har en særaftale.

Bemærk at Skovdalen atletikstadion er landingsplads for akuthelikopteren. Vi kan IKKE garantere, at den ikke kommer under bookede arrangementer mv. 

Kort før helikopteren lander kører en ambulance ind på atletikbanen. Mens den er her, må der IKKE trænes på græsbanen og langsiden ud mod Hobrovej. 

Alle aktiviteter på HELE stadion skal afbrydes når helikopteren lander og letter og alle personer skal forlade græsarealet og de røde baner (fx trække ind under tribunen). 

Eventuelle yderligere anvisninger fra ambulancereddere, helikopterpersonale, stadionpersonale mv. skal naturligvis efterkommes.

Vejledende prisliste

Det er muligt – mod betaling – at få adgang til vores klubhus med toiletter og omklædning samt lån af atletikredskaber. Vægttræningsfaciliteter og træningsmaskiner må kun anvendes efter særskilt aftale.

  • En klasse i en dobbeltlektion koster kr. 300,-

  • En årgang i en dobbeltlektion koster kr. 600,-

  • En idrætsdag (op til én skole typisk i tidsrummet kl. 8.30-15) koster kr. 1000,- og her er eksklusiv adgang inklusive.

  • Vi tilbyder at stille instruktører til rådighed for 350 kr./1,5 time.

NB: Ved flere bookinger af stadion kan en samlet pris aftales (”mængderabat”).

Indsend bookingformular

09:00
14:00
Valg af facliliteter
Tak for din indsendelse! Vi behandler din anmodning hurtigst muligt.
bookingfomular
kontakt

SPØRGSMÅL VEDRØRENDE BANEBOOKING

Rasmus Schøn

booking@aalborgatletik.dk
bottom of page