Bliv medlem

2020-08-20 006_edited.jpg

Motionist

500 kr. / halvår

IMG_2166.jpg

Atlet under 12 år

500 kr. / halvår

_MG_2917.JPG

Atlet

900 kr. / halvår

Indmeldelse 

Alle der har lyst kan i udgangspunktet melde sig ind og blive medlem af Aalborg Atletik & Motion, men du må gerne komme og træne med 2-3 gange inden du beslutter sig for om holdet / klubben er noget for dig. 

Kontingentet opkræves halvårligt hhv. 1. februar og 1. august.  

Ved indmeldelse betales desuden et indmeldelsesgebyr på kr. 300,- og for dette beløb får man en klub-t-shirt i lækker kvalitet samt mulighed for at få en nøglebrik, så klubhusets faciliteter kan benyttes også uden for de enkelte holds træningstider. 

 

Melder du dig ind i klubben i perioden 2. februar til 30. april eller 2. august til 31. oktober betales fuldt halvårligt medlemskab, mens du ved indmeldelse i perioden 1. maj til 31. juli og 1. november til 31. januar betaler halvt halvårligt medlemskab.  

 

Træner du i en gruppe beskrevet under menupunktet Atletik skal du melde dig ind som Atletikmedlem (evt. U/12) og ellers Motionsmedlem. Du kan i menupunkterne Atletik og Motion læse mere om hvad du kan forvente at få som medlem. Det er IKKE muligt at få refunderet hele eller dele af et betalt kontingent i tilfælde af at klubben ikke kan levere de beskrevne ydelser. Foreningen er et fællesskab for løbere og atletikudøvere, hvor alle har mulighed for at bidrage og øve indflydelse – ikke et kundeforhold, hvor det enkelte medlem har rettigheder til bestemte ydelser og kan forlange refusion, hvis ikke de leveres. Senest har coronaen hærget og det har reduceret træningstilbuddene og presset økonomien. Derfor har aktiviteterne i klubben ikke kunnet afvikles i fuldt omfang ligesom fx elitestøtten og diverse tilskud har været beskåret eller bortfaldet.  

Et medlemskab kan uden videre blive annulleret, hvis ikke du overholder klubbens vedtægter, politikker eller almindelige retningslinjer for god opførsel. 

Vedr. medlemskab med henblik på brug af motions- og vægtfaciliteter 

Det er vigtigt at notere, at vi ikke ønsker medlemmer som udelukkende er medlem med henblik på at anvende klubbens motions- og vægtfaciliteter og således bruger klubben som et fitnesscenter. Du SKAL være tilknyttet enten et motionsløbehold eller en atletiktræningsgruppe.  

Udmeldelse 

Ophør af medlemskab kan ske ved at sende en mail til kontor@aalborgatletik.dk eller ved at udmelde sig via Holdsport. Et medlemskab ophører ved udgangen af den periode, man senest har betalt for.  

Man kan IKKE få refunderet betalt kontingent hvis man ønsker at udmelde sig mellem to betalingsperioder, heller ikke i tilfælde af skader.  

Klubtøj fra Fusion

Som medlem af Aalborg Atletik og Motion får du en klubtrøje som del af indmeldelsesgebyret. Mangler du mere trænings- eller konkurrencetøj kan du se hele klubbens kollektion på Fusions Webshop.

Når du bestiller fra Fusion, bliver tøjet leveret hjem til dig.

Læs mere og bestil her