2019-08-28b 347.jpg

DHL STAFETTEN AALBORG

Velkommen til DHL STAFETTEN som vi kender den. 1. & 2. september

Læs mere

DHL Stafetten vender tilbage til Aalborg!

UPDATE 17.6.21: Bemærk dato og sted er flyttet! Hold tilmeldt før denne dato er blevet kontaktet direkte.

2020 var på mange måder et år fyldt med afsavn også på motionsløbsfronten. Vi savnede kontakten til kolleger, venner og familie. Vi savnede at mødes, at gøre de ting vi plejer at gøre, og 2021 er ikke startet anderledes.

Men nu kan vi glæde os over at én af de store ting vi savnede i 2020, vender tilbage; DHL Stafetten!

Vi ser frem til firmahygge, krydret med god mad, fem kilometers motionsløb, sved på panden, og forhåbentligt godt vejr, når vi endeligt kan samles igen.

Tilmeldingen er nu åben til det vi ikke vil tøve med at kalde årets motionsløbefest. Og fra arrangørernes side glæder vi os til at se så mange deltagere som muligt i Lindholm Strandpark 1.-2. september.

2019-08-28b 060.jpg

Kom og vær med til en dejlig løbe- eller gåtur til DHL Stafetten 2021.

Saml et hold på 5 personer og send alle ud på en 5 km rundstrækning. Bagefter er der hygge med mad og vin i grønne omgivelser!

Sammensæt dit hold af arbejdskolleger, venner, naboer eller familie – alle kan være med og der er ingen krav for at deltage i vores festlige og folkelige stafet, hvor du både får motion og samvær i nogle hyggelige timer.

Hvornår?  
I kan vælge mellem to dage: onsdag den 1. september eller torsdag den 2. september 2021. Pladsen er åben fra kl. 16.00 begge dage.

Ruterne
Der kan vælges mellem en løberute eller en walkrute. Løbeholdene starter kl. 18:00 og walkholdene starter kl. 18:30. begge ruter er på 5 km. På løbeholdene løber deltagerne med en stafet én ad gangen, på walkhold følges alle ad ruten rundt.
Husk at vælge løb/walk under distance ved tilmeldingen.

 

Du får…
Med i prisen får hver deltager, udover startnummer, en madkasse med brød, pålæg og vin m.m.

Det er muligt at leje teltplads med bord og bænke i fællestelte eller at leje sin egen separate teltafdeling med borde og bænke. Du får tilvalgsmulighederne i tilmeldingsmodulet. 

 

Pris og tilmeldingsfrist
Det koster 725 kroner for et hold på op til fem personer at være med. Man køber et hold uanset antallet af deltagere (op til fem personer). For dette beløb modtager holdets deltagere en vand ved målstregen samt en fælles madkurv, vin og en fakkel.
Online tilmelding er åbent til og med mandag den 30. august 2021, såfremt der ikke bliver udsolgt forinden. Fra 1. maj 2021 stiger prisen til 825 kroner pr. hold og samtidigt vil der efter denne dag være en prisstigning på bord/bænke og teltudlejning.

Tilmelding

2019-08-28b 370.jpg

Kontakt

Kontaktperson DHL Stafetten Aalborg 
Rasmus Schøn

email: dhlstafetten@aalborgatletik.dk
tlf.: 30 55 99 24

Telefontid: 
Tirsdag: 13 – 15
Torsdag: 10 – 12